Промоция Лятна прохлада

Климатикът – важен за комфорта през лятото

 

Ако през 90-те години на миналия век климатикът беше по-скоро лукс и се предлагаше като опция в по-скъпите автомобили, то днес почти не съществува автомобил, независимо какъв клас, който да не е оборудван с климатична инсталация. Тя осигурява така желаната хладина през лятото.

Важно е да се знае, че климатикът трябва да се използва и зимата и при влажно време, защото той изсушава въздуха като така предотвратява изпотяването на стъклата и осигурява по-добра видимост.

При неговото обслужване се сменя маслото, което циркулира в системата заедно с фреона и се осигурява точното количество хладилен агент, което да гарантира ефективната работа на системата и не води до повишаване на разхода на гориво.

Регулярната грижа за климатичната инсталация на автомобила възпрепятства появата на бактерии и гъби, неприятна миризма в купето проникването на полени.

Повечето автомобилни производители препоръчват системата да се обслужва на всеки две години.

 

Актуалната промоция е профилактика на климатичната система за 79 лв. с ДДС*, която включва труда за профилактиката, фреон r134a до 200г и масло.

 

За осигуряване на максимален комфорт в купето, предлагаме антибактериално третиране на интериора със специализирана апаратура и препарат на цена от 30 лв.

 

* предложението е валидно за сезонна профилактика на функциониращи климатични системи