• Митвас

    За Митвас

mitvas history

Повече от 20 години опит

ИСТОРИЯ

Фирма “Митвас” е основана през далечната 1993 г. от баща и син, които са тясно свързани с автомобилния спорт в България в близкото минало. И двамата са заслужили майстори на спорта по автомобилизъм.
Компанията е оторизиран сервиз на световния автомобилен лидер Nissan, официален вносител на четириколесни превозни средства Aixam&Mega, както и официален представител за България на американския производител на ATV,UTV и снегомобили Polaris.

През месец септември 2008 г. Митвас откри нов продажбено сервизен комплекс където изгражда и един от най-модерните сарвизи от веригата Bosch Car Service.

ЕКИП

ДОВЕРИЕ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ

ЕКИП

Нашият екип се състои от млади висококвалифицирани специалисти с богат опит в продажбата и обслужването на автомобили, които са в състояние да задоволят изискванията и на най-капризния клиент.

Персоналът ни е преминал успешно всички необходими обучения, за да отговори на високите стандарти на NISSAN и на Вашите очаквания за обслужване. Работейки заедно дълго време, ние сме изградили чудесна работна атмосфера и сме постигнали висока професионална етика.